DE ROUSSILLON, WAAR BELGEN THUIS ZIJN .....

 

 

 

Klik HIER

en ontdek enkele

uitmuntende Belgische leden

van de lokale Horeca ...

die kontakt met ons gehad hebben.

 

 

 

 

 

Bart Thoelen ontbreekt* duidelijk aan deze lijst.

Deze super-getalenteerde kok die zijn hotelschool in Hasselt gedaan heeft bezit sedert twee jaar een welverdiende Michelin-ster. Hij was zich oorspronkelijk hier komen vestigen – begin jaren ‘2000 – om er vis te kunnen klaarmaken, zijn voorkeurcuisine, want de kaaien van Port-Vendres liggen niet zo ver van zijn keuken.

 

 

* Drie jaar lang vond men Coume Majou-wijnen op zijn kaart, tot algemene tevredenheid van zowel klanten als ... producent. Zijn huidige sommelier, van Hollandse komaf,geeft de voorkeur aan kurkstoppen en we vallen tijdelijk uit den boot. Wordt vervolgd ....

 

Écrire commentaire

Commentaires: 0