COUME MAJOU : DE DORSTBLUSSER

LC in Villefranche-de-Conflent (Unesco Werelderfgoed)
LC in Villefranche-de-Conflent (Unesco Werelderfgoed)

 

 

Met deze vriendelijke introductie

kondigt de ploeg van “Pin’Art”,

die Serge Dewaele en zijn medewerkster Els omringt,

mijn komst aan:

  

Aanstaande zaterdag 9 maart wijnproeverij Luc Charlier

 

“Beste klant,

Luc Charlier, Brusselaar, arts en nierspecialist, trok in 2004 richting Roussillon, om er zijn eigen wijn te maken op zijn domein ‘Coume Majou’. Hij liet zijn relatief ‘makkelijk’ bestaan achter en ruilde dit in voor een onzekere toekomst als wijnbouwer. Nog geen seconde heeft hij spijt gehad van die beslissing. Hij mag dan ook met recht en rede trots zijn op zijn ‘Majou’ daar zijn wijnen in menig sterrenrestaurant op de kaart staan.

Luc is stapelgek van Carignan. Geen wonder dat deze druif dan ook de hoofdrol speelt in zijn wijnen. Speciaal voor Pin’Art maakt deze charmante man tijd vrij om onze klanten de kans te geven zijn wijnen te ontdekken. Aanstaande zaterdag 9 maart is hij aanwezig in onze shop tussen 11 en 18h. Kom langs, proef, en ontdek de wereld van Carignan!...”

 

Buiten de wijnen die Serge constant in zijn assortiment voorstelt zullen we nog een paar oudere flessen van Cuvée Majou, met name de jaargang 2005 laten proeven. En U zal de gelegenheid krijgen onze topwijn, Cuvée du Casot, te ontdekken.

 

Adres: Désiré Boucherystraat n° 6 te Mechelen, op 30 meter van de Grote Markt

Inlichtingen: 015/207585

Continu van 11 tot 18 uur

 

 

Écrire commentaire

Commentaires: 0